Česky
Slovensky
English
Deutsch
Polski
Pусский
Român
Urmărește-ne pe rețelele sociale:  

Navigare

Pentru candidaţi
Protecţie date personale

Protecţia datelor cu caracter personal

Protecţia datelor cu caracter personal este pentru noi una dintre priorităţi, pentru că ne ajută să creăm o relaţie pe termen lung, bazată pe încredere reciprocă. Respectăm în totalitate dreptul dvs. la protecţia datelor cu caracter personal pe care ni le încredinţaţi şi avem obligativitatea de a vă informa despre modul în care aceste date sunt procesate şi despre drepturile dvs.

Scopul şi măsura în care datele cu caracter personal oferite sunt procesate

Oferindu-ne datele cu caracter personal al dvs. , în măsura detaliilor de contact şi a datelor furnizate în CV-ul profesional (denumite în continuare doar date personale), vă exprimaţi acordul ca societatea DRILL B.S. spol. s.r.o. Praga Cehia – Sucursala București, Localitate BUCUREȘTI Județ BUCUREȘTI, Strada Baicului, Număr 82, Sector 2, Bloc Scara Etaj 3 Ap., BUCUREȘTI 021784, România (denumită în continuare doar Administrator sau companie), să le proceseze prin:

  • salvarea în baza de date şi partajarea acestora cu celelalte companii din grupul DRILL® (QUICKSOURCE spol. s r. o. şi Pro-Temp spol. s r.o.),
  • căutare automată în baza de date a personalului,
  • disponibilizarea către clienţii pentru care Administratorul sau altă companie din grupul DRILL® caută angajaţi adecvaţi pentru ocuparea poziţiilor solicitate.

Scopul procesării datelor cu caracter personal este exclusiv acela de a intermedia pentru dvs. ocuparea forţei de muncă, sau a altei relaţii de muncă.
Datele personale ale dvs. nu vor fi folosite în scopuri de marketing.
La datele cu caracter personal ale dvs., salvate în baza de date a personalului, vor avea acces numai consultanţii companiilor din grupul DRILL®, în scopul căutării unor candidaţi adecvaţi pentru clienţii noştri.
În momentul în care identificăm un loc de muncă corespunzător profilului dvs., vă vom contacta şi, cu acceptul dvs., vom oferi datele cu caracter personal ale dvs. clientului în cauză (potenţial angajator).
Securitatea bazei de date a personalului şi alte măsuri tehnice de protecţie a datelor cu caracter personal ale dvs., sunt protejare în conformitate cu prevederile relevante ale Regulamentul UE 2016/679 (Regulamentul general privind protecţia datelor cu caracter personal).

Durate de timp în care datele cu caracter personal sunt procesate

Datele cu caracter personal ale dvs. sunt procesate, respectiv stocate în baza de date a personalului, în vederea intermedierii unui loc de muncă, până când dvs. vă retrageţi consimţământul cu prelucrarea lor.

Retragerea acordului

Acordul dvs. pentru procesarea datelor cu caracter personal oferite este benevol şi poate fi retras oricând.
După retragerea Consimţământului, datele cu caracter personal ale dvs. vor fi şterse din baza de date a noastră fără o întârziere inutilă.
Retragerea acordului nu influenţează procesarea datelor cu caracter personal ale dvs. atunci când acest consimţământ a fost acordat.

Drepturile persoanei vizate

În conformitate cu prevederile legislaţiei aplicabile pentru protecţia datelor cu caracter personal, ca persoană vizată, aveţi dreptul la:

  • acces la datele cu caracter personal şi la informaţii asociate privind, printre altele, administrarea, procesarea şi alte aspecte privind aceste date.
  • editarea datelor cu caracter personal - În cazul actualizării datelor oferite, aveţi posibilitatea de a ne comunica aceste modificări şi completări,
  • ştergerea datelor cu caracter personal – cu aceleaşi consecinţe ca şi retragerea Consimţământului, administratorul având obligaţia de a şterge datele cu caracter personal fără o întârziere inutilă
  • înaintarea de obiecţiuni împotriva datelor cu caracter personal,
  • limitarea procesării,
  • portabilitatea datelor cu caracter personal – adică dreptul ca datele cu caracter personală să fie transmise direct de la un administrator la altul.

De asemenea, aveţi dreptul de a depune o plângere la Oficiul pentru protecţie a datelor cu caracter personal în cazul în care consideraţi că drepturile dvs. au fost încălcate.

Aplicarea drepturilor

În conformitate cu art. 37 din Regulamentul general privind protecţia datelor cu caracter personal, în cadrul grupului DRILL®, este un numit responsabil cu protecţia datelor cu caracter personal, la care puteţi apela prin intermediul adresei de e-mail poverenec@drillbs.ro dacă aveţi orice obiecţiune privind procesarea datelor cu caracter personal ale dvs., mai ales pentru retragerea Consimţământului de procesare a acestor date sau dacă doriţi să solicitaţi aplicarea celorlalte drepturi specificate mai sus.

Agreement_on_the_processing_of_personal_data_EN.pdf